Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Όλα τα νέα προϊόντα
  • Νέο

ΑΓKΙΣΤΡΟ ΑΥΤOMAΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ YATO ΥΤ-74230

Τιμή διαδικτύου (με Φ.Π.Α.) 12,50 €

ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ : 52mm

ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ : 25 KN

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Το καραμπίνερ με γάντζο, κουμπωτό άγκιστρο YT-74230 με αυτόματο άγκιστρο ασφάλισης είναι ένα στοιχείο του συστήματος ανακοπής πτώσης. Ένα κουμπωτό άγκιστρο στερεωμένο σε ένα σχοινί χρησιμοποιείται συνήθως ως στοιχείο πρόσδεσης για σημεία αγκύρωσης που τοποθετούνται σε τοίχους, οροφές ή υπέρθυρα και, για παράδειγμα, όταν εργάζεστε σε σκαλωσιές.

  • μέγιστο άνοιγμα: 52 mm
  • στατική αντοχή: 25 KN

Το κουμπωτό άγκιστρο YT-74230 έχει δοκιμαστεί σε εργαστήριο διαπιστευμένο από την ΕΕ και πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου EN 362:2004 στην κατηγορία Α και Τ.

Ασφάλεια και νομικές πτυχές:

Εργασία σε ύψος είναι η εργασία που εκτελείται σε επίπεδο άνω του 1 μέτρου πάνω από το επίπεδο του εδάφους/δαπέδου, η επιφάνεια της οποίας δεν περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από συμπαγείς τοίχους ή προστατευτική κατασκευή ύψους έως 1,5 μέτρων. Εάν δεν είναι δυνατή η εφαρμογή μέτρων συλλογικής προστασίας σε τέτοιες συνθήκες, τότε ο εργοδότης, όταν παραγγέλνει εργασία, θα πρέπει μεταξύ άλλων: παρέχουν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό. Κάθε κομμάτι εξοπλισμού προστασίας από πτώση θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένα πρότυπα ασφαλείας, τα οποία ο κατασκευαστής επιβεβαιώνει μόνο μέσω εργαστηρίου δοκιμών διαπιστευμένο από την ΕΕ. Η επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τα πρότυπα εγγυάται πρωτίστως την ασφάλεια του χρήστη , αλλά επίσης προστατεύει τόσο τον εργαζόμενο όσο και τον εργοδότη από οικονομικές συνέπειες που προκύπτουν από κυρώσεις που επιβάλλονται από το ίδρυμα επιθεώρησης εργασίας.

Όλα τα στοιχεία του εξοπλισμού προστασίας από πτώση YATO έχουν τρέχουσες δοκιμές που επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας και η χρήση τους σύμφωνα με τις οδηγίες εγγυάται 5 χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας.

ΥΤ-74230
5 αντικείμενα