Αποστολή στο χώρο σας, με courier

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα, με την εξής τιμολόγηση:

Για αποστολές με βάρος μικρότερο από 2.0kg Πανελλαδικά, το κόστος είναι 3.50€.
Σε περίπτωση που το βάρος είναι ίσο ή ξεπερνά τα 2.0kg, η χρέωση ανέρχεται σε 1.24€ ανά επιπλέον κιλό.

* Η παράδοση πραγματοποιείται σε δύο έως τρεις εργάσιμες ημέρες.
* Όλες οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
* Τα μεγάλα δέματα έχουν ειδικές χρεώσεις αποστολής κατόπιν συνεννόησης και αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφοράς εμπορευμάτων λόγω του όγκου τους. Η πληρωμή για την αγορά τους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε με δική σας χρέωση εξόδων αποστολής-επιστροφής. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και να έχει επισυναφθεί η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς τους. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα ήταν καλός ο διεξοδικός έλεγχος των εμπορευμάτων για τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση [email protected] ή η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2382025708. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα επιστροφής των προϊόντων.